†††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† ††††††††††
Terug naar nieuwsoverzicht

†Aankomst Sinterklaas in Nederland en BelgiŽ onzeker ††november 2007

SPAANSE TERRITORIALE WATEREN- De Spaanse marine heeft de stoomboot van Sinterklaas enkele uren na vertrek op 10 kilometer voor de Spaanse kust geŽnterd. Een geslaagde actie tegen de toestroom van illegale afrikanen naar Europa, aldus de Spaanse regering .††

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Volgens een woordvoerder van de Spaanse overheid was deze verouderde, door stoomturbines aangedreven boot op weg van Afrika naar Europa. Op een oude blanke man na, zat de boot vol illegale zwarte vluchtelingen. Er was genoeg proviand aan boord om het enkele weken uit te houden.

Volgens de Spaanse overheid is hiermee een grote slag geslagen. Dit is een mogelijk een keerpunt in de strijd tegen de alsmaar toenemende stroom van vluchtelingen.
In een email reageert Sinterklaas woedend; ďZe hebben al mijn zwarte Pieten meegenomen en teruggebracht naar Senegal. Illegale immigranten, noemden ze hen. Wat moet ik nu doen? Nederlandse en Belgische kinderen rekenen op mij. Spaanse makkers, staakt toch uw wild geraaskalk!Ē.† Aldus een radeloze Sinterklaas.
Het late nieuws houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra er meer bekend is zal het late nieuws dit exclusief uitbrengen.

Vol verwachting op een goede afloop klopt ons hart.
†††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† †††††††††† ††††††††††
Lees hier hoe het verder ging.

Verder zoeken over hieraan gerelateerde onderwerpen: