Terug naar nieuwsoverzicht

 RTL start nieuwe show; ‘Sterren vechten in Afghanistan’         juli 2007

HILVERSUM - RTL televisie start een nieuwe serie in de succesvolle ‘sterren’ reeks. Dit in navolging op de successen als ‘sterren dansen op het ijs’, ‘dancing with the stars’ etc.  De show start komend najaar en zal weer gepresenteerd worden door Nance en Gerard Joling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nance en Gerard Joling zullen de show live op locatie presenteren. Elke ‘ster’ ofwel BN-er wordt begeleid door een Nederlandse militair. Het doel van de show is om zoveel mogelijk taliban strijders om te brengen. De uiteindelijke winnaar is de BN-er die de meeste talibanstrijders heeft omgebracht.
In totaal zijn er tien uitzendingen, waar steeds patrouilles live worden uitgezonden. In elke uitzending valt een BN-er met de laagste score af. Gerard en Nance zullen live verslag doen van de patrouilles.
Gevaarlijk? Volgens Gerard valt het allemaal wel mee, ‘mijn grootste angst is kruitvlekken op mijn pak. Het is gewoon lastig schoon te houden daar. Wat ook niet leuk is dat ik geen glitterpakken mag dragen. Dat is te opvallend voor de vijand’, aldus Gerard. Met de talibanstrijders heeft hij ook geen medelijden; ‘het zijn bijna allemaal homo-haters en er zitten toch geen echt knappe mannen bij’.
Ook Nance blijft er nuchter onder; ‘Mijn grootste zorg is mijn kapsel. Verder zijn lange jurken niet handig als je snel moet wegrennen, maar gelukkig staat een kort rokje mij nog steeds goed! Ook best handig in die hitte’, aldus Nance.

Ook dit jaar doet een bonte verzameling van BN-ers mee. Namen als Robert Jensen , Lange Frans, Henkjan Smits, Beau van Erven Dorens, Carlo Boszhard, Chazia Mourali, Eddy Zoey, Emile Ratelband etc. en ook Geert Wilders mag zeker niet ontbreken. Robert Jensen zal de krijgsgevangenen ondervragen.

Het belooft een knallend najaar te gaan worden. De verwachting is dat ook het kijkcijfer-record aan flarden wordt geschoten, want uiteindelijk heiligt het doel de middelen.

                                                                           Terug naar nieuwsoverzicht

 

Verder zoeken over hieraan gerelateerde onderwerpen: