Terug naar nieuwsoverzicht

 Nieuwe zuiveldrank beïnvloed gedrag                                  oktober 2007

ROTTERDAM  - UniKlever introduceert een nieuwe zuiveldrank die het gedrag van mensen positief beïnvloed. Volgens UniKlever bevat de drank een stof die de hersenen in een ontspannen en minder agressieve toestand brengt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht

De unieke formule van bioactief multicontrol vezelstabilium zorgt ervoor dat de hersenen niet overhit kunnen raken en het cholesterol regulerende yoghurt insulinelactaat zorgt voor een constante vetverbranding en stabiele suikerspiegel.
De linksdraaiend melkzuur producerende bisekidum bacteriën zorgen voor een perfecte omega verzuring, waardoor er meer bloedsuiker bij kan.
Tevens vermindert de zuiveldrank klachten als te hoge cortisol productie, ADHD en hoge bloeddruk.
“Door deze zuiveldrank worden we vriendelijker en toleranter tegenover onze medemens.”, aldus een woordvoerder van Uniklever.
De PVV van Geert Wilders is bezig met een wetsvoorstel om deze drank te gaan verbieden. De PVV vreest dat Nederland nog toleranter zal worden dan het al is, met alle gevolgen van dien. 

Ook de minister van defensie heeft voor alle militairen direct een drinkverbod uitgevaardigd voor deze zuiveldrank. Om elk risico uit te sluiten mag er tijdens buitenlandse missies enkel nog water, koffie, en sterke drank genuttigd worden.
Verder zijn er stemmen opgegaan om deze drank tijdens voetbalwedstrijden gratis aan supporters te verstrekken.

Ter introductie ontvangt u bij aankoop van een jerrycan zuiveldrank een gratis linksdraaiende suikerspiegel, die altijd een constant links beeld geeft.

Verder zoeken over hieraan gerelateerde onderwerpen: